Zilele Institutului Oncologic
„Prof. Dr. I. Chiricuță” Cluj-Napoca

20 – 22 IUNIE 2019
AMFITEATRELE IOCN „PROF. DR. I. CHIRICUȚĂ” STRADA REPUBLICII NR. 34 – 36, CLUJ-NAPOCA

DISTINȘI COLEGI ȘI PRIETENI,

Se împlinesc 90 de ani de când Prof. Iuliu Moldovan a pus, în Cluj-Napoca, bazele „Institutului pentru studiul și profilaxia cancerului“, unul dintre primele centre de profil din Europa acelor vremuri.
De-a lungul timpului, Institutul a traversat mai multe etape de dezvoltare sub conducerea unor personalități vizionare, centrându-și activitatea în jurul a trei elemente esențiale:
• tratarea pacientului oncologic
• activitatea de cercetare în cancerologie
• formarea specialiștilor oncologi.
Devenit între timp Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță“ Cluj-Napoca, denumire pe care o poartă în cinstea celui de care se leagă dezvoltarea sa din „epoca modernă“, astăzi – la 90 de ani de când și-a deschis pentru prima dată porțile – Institutul redefinește standardul la nivel național în ceea ce privește calitatea actului medical, tratarea multidisciplinară a pacientului oncologic, activitatea de cercetare, precum și formarea următoarelor generații de medici.
Ca urmare a îndeplinirii standardelor înalte de calitate, în urma unei evaluări riguroase, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță“ Cluj-Napoca a primit, în luna noiembrie 2017, din partea Organizației Europene a Institutelor de Cancer (OECI) titlul de Centrul European de Cancer, consolidându-și astfel poziția în rândul institutelor similare de pe continentul nostru.
Performanțele Institutului au fost subliniate, încă o dată, prin acordarea celei mai înalte distincții, Ordinul „Meritul Sanitar“ în grad de „Mare Ofițer“ de către Președintele României, Klaus-Werner Iohannis.
Cu această ocazie aniversară, vă invităm în perioada 20 – 22 iunie 2019 la sărbătoarea noastră, o întâlnire care să reprezinte o platformă pentru schimbul de experiență și opinii asupra subiectelor importante în managementul cancerului, în concordanță cu ritmul rapid al acumulării informațiilor, al dezvoltării tehnicii și apariției de noi molecule, să-i elogiem pe cei care și-au adus contribuția de-a lungul timpului la dezvoltarea și clădirea reputației acestui Institut, precum și să stabilim oportunități de noi colaborări.
Invitația de a participa la acest eveniment se adresează tuturor specialiștilor, precum și viitorilor specialiști, medici oncologi, chirurgi, radioterapeuți, biochimiști, asistenți medicali și cercetători în domeniul științelor fundamentale, atât din România, cât și din străinătate.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

Prof. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu

WORKSHOP

Abordări moderne și perspective în afecțiunile oncologice

WORKSHOP

european SCHOOL OF oncologY

WORKSHOP

REGISTRELE REGIONALE ROMÂNE DE CANCER ȘI CONTRIBUȚIA LOR LA SISTEMUL INFORMATIC EUROPEAN DE CANCER

SESIUNE ȘTIINȚIFICĂ

IN COLABORARE CU JBUON

SIMPOZION SATELIT

ÎNTÂLNIRE LA NIVEL DE EXPERȚI IOCN-JRC

CEREMONIE DOCTOR HONORIS CAUSA 

PROF. JALID SEHOULI, MD, PhD

DESIGN YOUR TRAVEL SRL | str. Victor Babeş, nr. 3, ap. 3, Cluj-Napoca, România | RO33853977, J12/3366/2014
Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal | © 2019. All rights reserved MedEvents